Doe Het Zelf - Begeleidingsformules

Aankoop met productadvies:

Wilt U graag ALLES zelf uitvoeren, maar hebt U nood aan een eerste zetje om U op weg te helpen, kom dan eens praten met één van de Link-it adviseurs alvorens U de Loxone producten aankoopt. Bespreek de werking, mogelijkheden en installatietips voor de Loxone producten.

Alle Loxone producten zijn beschikbaar in onze webshop.

 

 

Toonbankverkoop:

Ga onmiddellijk aan de slag en neem je producten dadelijk mee naar huis. We hebben steeds een ruime voorraad aan Smart Home producten op stock.

Doe-Het-Zelf Shop en afhalingen

Projectadvies:

Bespreekt U liever het ontwerp van Uw project in detail alvorens het HELEMAAL zelf uit te voeren, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Naast het ontwerp biedt Link-it diverse andere diensten aan die mogelijk interessant zijn voor U zoals Opstellen van Elektrische Schema’s, Bouw Elektrische Bord, Programmatie, e.a.

 

 

Doe-Het-Zelf pakketten:

In deze formule wordt U van A tot Z begeleid, van ontwerp tot oplevering van de Smart Home installatie waarbij U toch het gros van het werk zelf verricht. U ontvangt een installatie handboek, materialen worden op de werf uitgeleverd met de nodige installatietips, elektrische leidingen legt u zelf. Het elektrisch bord wordt door Link-it voorbereid en door U aangesloten. De installatie wordt door Link-it geconfigureerd en op de werf in dienst gezet. Tijdens heel het bouwtraject hebt U toegang tot de technische know-how van het Link-it team van adviseurs. Na de oplevering krijgt u zelf de administratieve sleutel in handen om uw Smart Home verder uit te breiden.

 

 

Eigen installatie techniekers:


Met een team van ervaren installatie techniekers voert Link-it zelf Smart Home en Smart Building projecten uit.
Naast de eigen projecten van Link-it kan U deze techniekers ook op Uw werf vragen om zaken uit te voeren die U zelf niet vertrouwd zijn.
Zit Uw project in een impasse door tijdsdruk, onverwachte elementen, onbeschikbaarheid werktuigen, beperkte know-how of andere moeilijkheden, dan kan U de hulp inroepen van een Link-it technieker die U helpt op de werf. U kiest welke taken de technieker uitvoert klein of groot. Eventueel wordt een hele projectfase of verdere afwerking door Link-it gecoördineerd.

Team Link-it